Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Valerie Dore

2011.02.09

Monica Stucchi (született: május 28, 1963), legismertebb a lány felvétel nevét, Valerie Dore egy olasz zenész Milánó, Olaszország, más néven született Monte Carlo, de csak a 80 legjobb reklámot. Bejött a hírnév során a 1980-as évek részeként Italo disco mozgalom.
Előtt karrierjét a zenei, Stucchi dolgozott grafikusként, és egy énekes egy bluegrass zenekar játszott a Milano kocsmák az úgynevezett "Görögdinnye String Band" (vezette Bruno Guaitamacchi) volt, amikor felfedezték a 20 éves korában az olasz gyártó Roberto Gasparini.

Miután felfedezték, Monica Stucchi válassza a nevén "Valerie Dore" és elkezdtek dolgozni a lány az első dal, a "The Night" egy Italo disco szám, ami kell szabadítani 1984-ben együtt az album, az azonos nevű. A dal értékesített 1.500.000 példányban [szerkesztés] és feltérképezték több európai országban [szerkesztés]. Ebben az évben, az olasz zenei hírek közzététele Sorrisi e Canzoni ("Smiles és a Songs") kitüntette őt a díjat a legjobb új előadó az évben. Dore a következő két dal, a "Get Closer" és a "It's So Easy" is megjelent 1985-ben, és hasonló volt a szabályokat "The Night". Az utóbbi dal a Top 10 találatot Olaszországban és Svájcban. [szerkesztés] Megnyerte második helyen a Festibar éneklő versenyen Olaszországban, és elvégezni a TV show "Azzurro".
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.